Duurzaamheid


Duurzaamheid Bij cinergie

Duurzaamheid is geen trend, het is onze toekomst. Cinergie is al jaren een maatschappelijk betrokken onderneming die zich bewust is van haar rol als werkgever, opdrachtnemer en opdrachtgever. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderdeel van ons dagelijkse beleid.


people, planet en profit

Bij Cinergie zijn wij altijd op zoek naar een juiste balans tussen People, Planet en Profit. Mensen staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat we op een plezierige, efficiƫnte en gezonde manier met elkaar samenwerken aan het succes van onze onderneming. Steeds vaker blijkt dat de balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als onze samenleving.

CO2-prestatieladder

Cinergie heeft in augustus 2014 het certificaat niveau 5 van de CO2-Presatieladder behaald. Hiervoor hebben we onze CO2-uitstoot in beeld gebracht en zijn reductiedoelstellingen en maatregelen bepaald. Een reductieplan zorgt dat Cinergie bewuster en zuiniger omgaat met energie. Hierbij speelt bewustzijn van zowel de eigen organisatie als ook onze omgeving een grote rol. Voorbeelden van maatregelen zijn het reduceren van reiskosten, onze klanten meer gebruik laten maken van groene stroom en het verplicht stellen van bedrijfsauto's die een label hebben van minimaal B.


Duurzaamheid in onze projecten

Wij zien het ook als onze taak om de klant de beste informatie en voorlichting te geven over zijn toekomstige energieverbruik. Cinergie ontwikkelt energiezuinige en kostenbesparende alternatieven en beveelt steeds de beste mogelijkheden aan. Door toepassing van steeds meer groene stroom, energiebesparende adviezen, kan de CO2-emissie aanzienlijk worden verkleind.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.