Home > Over Cinergie

Over Cinergie


Met Cinergie haal je meer uit je energie. Hoe we dat doen? Door ervoor te zorgen dat je minder betaalt, minder verbruikt en grip hebt op alle wet- en regelgeving.

 

Collectieve energie-inkoop

Wij zetten in op collectieve energie-inkoop. Want het juiste inkoopmoment, dat telt! Op basis van marktanalyses, slimme en tactische inkoopbesluiten en een Raad van Toezicht die alles bewaakt, behalen we het beste resultaat voor onze deelnemers.

 

Cinergie levert altijd meer

Bij ons geldt altijd: meten is weten. Cinergie biedt inzicht, voorkomt verspilling en bedenkt duurzame oplossingen. Het resultaat hiervan voor al onze deelnemers is minder verbruik en lagere kosten. Met onze kennis, kunde en ervaring halen we alles uit de energie van je organisatie. En dat is vaak meer dan je denkt. Het gaat niet alleen om overzicht en praktische adviezen, maar ook over het creëren van bewustwording en intelligente oplossingen met rendement. Kortom: minder betalen, minder verbruiken en voldoen aan wet- en regelgeving. Cinergie levert altijd meer.

 

Ons team

We hebben een team van enthousiaste en toegewijde specialisten die iedere dag klaarstaan om meer uit je energie te halen. We stellen ze graag aan je voor.

Toezichthouders

Ook meer rendement uit uw energie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.