Home > Over Cinergie

Over Cinergie


Voorsprong

Kennis is macht. Degene die meer weet, heeft altijd een voorsprong. Ook in de wereld van energie geldt deze oeroude wet en loopt Cinergie voorop als het gaat om expertise en knowhow. Door onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring met honderden uiteenlopende klanten, begrijpen wij de energiemarkt als geen ander.

 

Maatschappelijk betrokken

Duurzaam omgaan met energie is voor Cinergie een vanzelfsprekendheid en wij zijn ons bewust van de belangrijke rol die wij hebben als maatschappelijk betrokken onderneming. Elke dag gaan we de uitdaging aan om de energiewereld beter beheersbaar en transparanter te maken. Wij ontvangen geen provisie van energieleveranciers en hebben een Raad van Toezicht die dit bewaakt. Deze Raad van Toezicht moet bovendien alle inkoopbesluiten die Cinergie neemt, goedkeuren. Dit maakt ons een van Nederlands grootste onafhankelijke inkoopcollectieven.

Meerwaarde door samenspel

Alleen door samenspel bereiken we een resultaat dat groter is dan de som der delen. Daarom gaan we samenwerkingsverbanden aan met betrouwbare partijen en zorgen we ervoor dat u hiervan profiteert. We zetten hiervoor krachtige instrumenten in zoals collectieve inkoop, het creëren van inzicht en bewustzijn met ons eigen energieportaal en het geven van onafhankelijke besparingsadviezen. Alles om het door u gestelde doel te bereiken. Zo bespaart u niet alleen geld, maar houdt u tijd én energie over voor andere dingen.

  

Cinergie levert méér.

Ook meer rendement uit uw energie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.

Volg ons op